Boomkwekerij en boomverzorging met respect voor de natuur.

Welkom op de nieuwe webstek van Tree 4 Life, boomkwekerij en boomverzorging te Diepenbeek (Limburg), met een bijzonder passie voor bomen en de natuur in het algemeen. Tree 4 Life is ontstaan uit de passie voor bomen van Philippe Sturbois, de drijvende kracht achter deze onderneming. Lees meer over onze filosofie.

Boomkwekerij

Onze keuze gaat zoveel mogelijk uit naar het biologisch telen van bomen, uit overtuiging dat niet-geforceerde bomen weerbaarder zijn tegen ziektes en plagen. Vandaag bieden we een 20-tal soorten die volgens dit procédé gekweekt zijn. Ontdek het aanbod.

Boomverzorging

Naast het kweken van bomen, is Tree 4 Life ook gespecialiseerd in boomverzorging. Hierbij gaan we uit van een zorgvuldige behandeling met respect voor iedere boom zodat u zolang mogelijk plezier heeft van iedere boom. Helaas dienen bomen soms ook geveld te worden. Hiervoor kan u ook bij ons terecht in de wetenschap dat alle veiligheidsregels in acht worden genomen.

Advies op maat

U kan ook altijd bij ons terecht voor vragen en advies over het verzorgen van uw bomen of over kweektips. Surf zeker eens onze blog waar u regelmatig nuttige tips kan vinden.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Tree 4 Life? Twijfel niet en contacteer ons via het contactformulier of op +32 473 57 40 26.